​TILBYG

Hos Henrik Nielsen A/S har vi stor erfaring og ekspertise i tilbygninger i enhver form.

Som hoved- eller underentreprise
Hvad enten du ønsker en udestue til at forlænge de lange lyse nætter, eller du har brug for ekstra plads til den voksende familie, så finder vi en løsning til dig.

Vi er især specialiseret i udnyttelse eller udvidelse af tagetager. Selv med en flad tagryg er det muligt at udvide med en tagetage, der lige giver det ekstra værelse eller plads, I mangler. Når det gælder tilbygninger, er det kun fantasien, der sætter grænser.

​Vi opfører tilbygninger som såvel hovedentreprenør som underentreprenør

EN TILBYGNING EFTER DINE BEHOV

Med vores kompetencer inden for murer-, tømrer- og smedearbejde kan vi varetage de fleste opgaver i forbindelse med byggeriet, ligesom vi har dygtige og kvalificerede samarbejdspartnere inden for andre faggrupper.

Vi skræddersyr en løsning efter dine ønsker, således at du får en tilbygning, der er tilpasset dine forventninger og behov. Vi sørger ligeledes for, at tilbygningen harmonerer med boligens stil og æstetiske udtryk, såfremt det ønskes.

Vi bygger alt fra garager, terrasser og udestuer til ekstra lagerrum og udvidelse af køkkenet og tagetagen. Så kontakt os på telefon 47 98 04 82 allerede i dag, hvis du går med tankerne om en tilbygning.

Akacievænget 8

FullSizeRender
FullSizeRender1
FullSizeRender2
FullSizeRender3
IMG 3104
IMG 3105
IMG 3106
IMG 3107
IMG 3108