VELKOMMEN TIL HENRIK NIELSEN A/S

HOVEDENTERPRISE I NORDSJÆLLAND


Hos Henrik Nielsen A/S tilbyder vi både lille og mellemstor hovedentreprise i forbindelse med bygge- og renoveringsprojekter for såvel private bygherrer som professionelle.

Vi står for det hele ved din hovedentreprise
Som hovedentreprenør på dit næste byggeri står vi for hele det pågældende hovedentreprise, fra det første spadestik, til det hele står indflytningsklar – hvad enten entreprisen gælder et nybyggeri, en tilbygning eller en renoveringsopgave.

Med os som din hovedentreprenør sørger vi for at holde snor i den pågældende hovedentreprise. Det betyder, at du kun skal have én kontaktperson gennem hele forløbet og kun får én regning på din hovedentreprise. Vi leverer alt til den aftalte pris og den aftalte tid.

Kvalitet og bægerdygtighed

Gennem årene har vi oparbejdet et fast samarbejde med forskellige underentreprenører. Vi sikrer os kun at arbejde sammen med kvalificerede fagfolk, hvis sans for kvalitet og bæredygtighed matcher vores egne værdier.

Det er din garanti for en hovedentreprise eller en renovering i højeste kvalitet, hvor alt foregår efter bogen og med øje for detaljerne.

Kontakt os på telefon 47 98 04 82 for yderligere information om hovedentreprise eller for et uforpligtende møde.