VELKOMMEN TIL HENRIK NIELSEN A/S

NYBYG I NORDSJÆLLAND


Går du med planer om at opføre et nybyggeri i form af en ny bolig, en erhvervsejendom eller lignende, så stiller Henrik Nielsen A/S sin ekspertise inden for nybyg til rådighed.

Vi opfører nybyg af blandt andet:

  • Parcelhuse

  • Villaer

  • Specialdesignede huse

  • Rækkehuse

  • Erhvervsejendomme

Vi opfører nybyg i alle typer materialer og kan stå for hovedentreprisen, såfremt det ønskes. Når vi står for den samlede entreprise på nybyg, sørger vi for at holde kontakt med og snor i VVS’ere, elektrikere, malere og andre faggrupper, der skal være med til at levere det færdige byggeri.

VI OPFØRER NYBYG EFTER DINE ØNSKER

Vi sørger for at holde et indledende byggemøde, hvor alle forventninger og ønsker omkring dit nybyg afstemmes, ligesom vi gennem hele processen sørger for at holde en løbende tæt kontakt, således at vi undgår uoverensstemmelser og uventede overraskelser undervejs.

På den måde bliver dit nybyggeri, præcis som du ønsker og forventer.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 47 98 04 82, hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores nybyggeri, eller hvis du ønsker en uforpligtende snak om dit næste byggeprojekt.
​​Du behøver derfor ikke bruge ekstra tid og energi på at stresse over de mange forskellige kontakter, aftaler og fakturaer i dit nybyg.

Med os som din samarbejdspartner står vi for det hele, og du har kun én kontaktperson og én faktura i sidste ende.

TILBYG


Hos Henrik Nielsen A/S har vi stor erfaring og ekspertise i tilbygninger i enhver form.

Som hoved- eller underentreprise
Hvad enten du ønsker en udestue til at forlænge de lange lyse nætter, eller du har brug for ekstra plads til den voksende familie, så finder vi en løsning til dig.

Vi er især specialiseret i udnyttelse eller udvidelse af tagetager. Selv med en flad tagryg er det muligt at udvide med en tagetage, der lige giver det ekstra værelse eller plads, I mangler. Når det gælder tilbygninger, er det kun fantasien, der sætter grænser.

​Vi opfører tilbygninger som såvel hovedentreprenør som underentreprenør

EN TILBYGNING EFTER DINE BEHOV

Med vores kompetencer inden for murer-, tømrer- og smedearbejde kan vi varetage de fleste opgaver i forbindelse med byggeriet, ligesom vi har dygtige og kvalificerede samarbejdspartnere inden for andre faggrupper.

Vi skræddersyr en løsning efter dine ønsker, således at du får en tilbygning, der er tilpasset dine forventninger og behov. Vi sørger ligeledes for, at tilbygningen harmonerer med boligens stil og æstetiske udtryk, såfremt det ønskes.

Vi bygger alt fra garager, terrasser og udestuer til ekstra lagerrum og udvidelse af køkkenet og tagetagen. Så kontakt os på telefon 47 98 04 82 allerede i dag, hvis du går med tankerne om en tilbygning.