VELKOMMEN TIL HENRIK NIELSEN A/S

RENOVERING PÅ NORDSJÆLLAND


Trænger din bolig til fornyelse, eller er det på tide at give kontoret i virksomheden en overhaling? Hos Henrik Nielsen A/S tilbyder vi en omfattende renovering af alle typer boliger og virksomheder, hvad enten du ønsker en udvendig eller indvendig renovering. Vi klarer bl.a. alt inden for tømrerarbejde og murerarbejde.

Stor eller mindre renovering?
Med vores kompetencer inden for såvel murer- og tømrerfaget som inden for smedearbejde, kan vi tilbyde mange former for renovering. Gennem tiden har vi hjulpet mange danske familier med at renovere deres hjem og gøre drømme til synlige resultater.

KAN DET BETALE SIG?

Vi kan stå for en renovering fra kælder til kvist, ligesom vi også stiller vores ekspertise og høje faglighed til rådighed, hvis det blot handler om at renovere et enkelt rum eller modernisere et køkken eller bad.
En renovering af nuværende bolig kan ofte være et billigere alternativ til at sælge og flytte, da en renovering kan opfylde lige præcis de krav og ønsker, du og din familie har til drømmeboligen. Så lad os tage en uforpligtende snak om, hvilke muligheder og løsninger der er i din bolig, og lad os se på, om det kan betale sig.

Kontakt os på telefon 47 98 04 82, hvis du ønsker et uforpligtende møde eller et tilbud på din renovering